Naar beneden

Bruidsfoto Award 2016: gewonnen!

Gepubliceerd op: 31 mei 2016

Drie keer mocht ik het podium op om te horen of een van mijn genomineerde foto’s verzilverd kon worden voor de Bruidsfoto Award 2016, de tweede keer was het raak!

 

Indra Simons uit Enschede wint vakprijs Bruidsfoto & Film Award 2016

Het was een tof feestje met allemaal gewaardeerde collega’s, maandagavond 30 mei in de Maartenskerk in Doorn. De verkiezing werd dit jaar voor de twaalfde keer op rij georganiseerd door het bruidsmagazine Bruid & Bruidegom. Ik sleepte hierbij de vakprijs in de categorie Familiegevoel in de wacht. Erg blij mee, want deze foto is precies van het soort dat bij mij past: een tijdloos, uniek beeld dat het moment bevriest, om nooit meer te vergeten.

Daarnaast kreeg mijn foto gemaakt in Roombeek in Enschede (die eerder ook al nationaal en internationaal in de prijzen viel) een eervolle vermelding, evenals een serie van 4 foto’s in de categorie Bruiloft in Beeld.

Dank jullie wel fantastische bruidsparen die het mij toevertrouwen hun dag te documenteren! En dank jullie wel alle stemmers die de afgelopen maanden hun stem hebben uitgebracht op mijn genomineerde foto’s!

Terug naar het overzicht

Like what you see?
Deel deze pagina!