Naar beneden

Bruidsfotografie Hengelo / Enschede

Gepubliceerd op: 13 juni 2015

Voor de tweede keer mocht ik een bijzondere Syrisch-orthodoxe bruiloft vastleggen. Met prachtige mensen, inside and out, mooie rituelen en heel. veel. dans.

Bekijk hieronder de slideshow van deze trouwreportage.

Alles en iedereen op de foto

Doordat ik er wel 11 uur bij was, kon ik al die mooie momenten en mensen ook goed vastleggen. Te beginnen een fotoshoot in het Ledeboerpark in Enschede en het ophalen van de bruid. Ik moet nog een beetje wennen aan het feit dat ‘foto’s maken bij de bruid thuis’ en ‘bij de bruidegom thuis’ niet zozeer betekent ‘maak foto’s van de laatste voorbereidingen, spontaan en ongeregisseerd’ zoals ik dat gewend ben te doen. Bij het zien van een camera gaat namelijk iedereen er even goed voor staan! Heel wat anders dan wegduikende mensen die juist niet op de foto willen 😉 Maar omdat ik er lang bij was, had ik goed de gelegenheid om toch ook die spontane foto’s, die een goed beeld geven van de sfeer van de dag, te maken.

Feest in Hengelo

Vervolgens de ceremonie in Hengelo, met de bijzondere kroning van de bruid en bruidegom, en door naar het feest met diner in de mooie zaal van het Van der Valk Hotel in Hengelo. Plek voor veel mensen en een enorme dansvloer, waar met gemak een wedstrijd ballroomdansen op gehouden zou kunnen worden (ik kan het weten). Gelegenheid genoeg om al dat gedans zo mooi mogelijk vast te leggen!

MEER ZIEN?

Bekijk ook deze Syrsich-orthodoxe bruiloft in Enschede en De Bloemenbeek

Terug naar het overzicht

Like what you see?
Deel deze pagina!