Naar beneden

Bruidsfotografie iSi weddings

Echte mensen, echte emoties, echte plaatjes

Uniek en met betekenis

Elke trouwdag is uniek, heeft zijn eigen verhaal.  De ziel van jullie dag, wat je voelt voor elkaar en je familie en vrienden, de momenten die het bijzonder maken: om precies dát vast te leggen, dat is voor mij de absolute meerwaarde van goede bruidsfotografie. Voordeel: je hoeft geen uren weg voor geposeerde foto’s én krijgt de meest waardevolle beelden die je je maar kunt voorstellen.

Ook zo’n trouwreportage die je vóelt?

Waar je geen moeite voor hoeft te doen, en die toch de uniekste en mooiste foto’s oplevert waar je weer een traantje bij weg kunt pinken? Met oma op de dansvloer (!) (ja je hebt ze erbij), je trotse vader bij het weggeven, de verliefde blik van je aanstaande, je vriendinnen om je heen… Bij REAL WEDDINGS vind je voorbeelden van reportages van ochtend tot avond. Spreken de foto’s je aan? Kijk dan of we een match zijn en wie weet maken we snel kennis.

 

Sprakeloos…

“…We hebben 2 uur achter elkaar gekeken naar je foto’s. Enschede was even rijden, maar je bent een gouden greep geweest!”

Wat bruidsparen vinden (eh, vóelden)

“In een woord WAUW! Heb dus direct even gekeken en de tranen staan alweer in mijn ogen. Wat heb je het mooi vastgelegd. Precies zoals het was.”

“We zijn inmiddels weer terug in Nederland en hebben van het weekend uitgebreid het Couturebook bekeken (en ook nog meerdere keren de preview). Wat heb je onze bruiloft toch op een ontzettend mooie en ontroerende manier vastgelegd. We krijgen er niet genoeg van om de foto’s te bekijken. Als wij het voor het zeggen hebben, heb je weer prijswinnende beelden geschoten!  Echt fantastisch! Je hebt onze verwachtingen eerlijk gezegd meer dan waar gemaakt. Het zijn ware droomfoto’s. ”

“Ook onze ouders zijn helemaal weg van de foto’s die ze hebben gezien in de preview. Ze hebben het allemaal niet droog gehouden tijdens het bekijken.”

“Op de eerste plaats maakt Indra prachtig mooie foto’s van de situatie precies zoals die is. Spontaan, stijlvol, puur, echt…. Daarnaast is Indra een heel prettige persoon waar je je snel bij op je gemak voelt. Na onze trouwdag vroegen wij ons af of Indra alles wel gefotografeerd had, we hadden haar namelijk nauwelijks opgemerkt. Achteraf bleek ze juist overal bij aanwezig te zijn geweest, ook bij al die kleine mooie fijne momentjes.”

“We willen je heel graag bedanken voor het fantastische trouwalbum, ik kan er geen genoeg van krijgen.”

“Al een week ligt er hier een geweldig mooi fotoboek op tafel. Wat kun jij trots op je werk zijn en wat fijn dat we jou gevonden hebben. Dank voor de mooie foto’s en boek.”

“Hoe doe je dat, mooie foto’s maken zonder dat we poseren?”

Ik fotografeer jullie bruiloft in journalistieke stijl. Dat betekent vooral observeren en vastleggen zoals het is, zonder ingrijpen. Ik leg dus de nadruk op de echte, betekenisvolle momenten zoals je die hier ziet. Waar je als vanzelf juist op je mooist op bent. Het fijne is dat je daar niets voor hoeft te doen! Maar natuurlijk kunnen we daarnaast op een gelegen moment wat foto’s samen gaan maken. Ik zal jullie daarbij zo min mogelijk in houdingen drukken, we doen aan wat ik noem ‘semiposeren’. Zo los mogelijk, met slechts wat kleine aanwijzingen. We hoeven er geen uren voor weg van jullie gasten, een plek met mooi licht is zo gevonden.

“Maar mijn moeder wil graag een gezinsfoto”

Met je familie en vrienden even samen een fotomomentje? Doen we gewoon ook! Al was het maar om je moeder een plezier te doen 🙂

Kennismaken

Goed idee, want het is niet geheel onbelangrijk dat ik een beetje bij jullie en jullie gezelschap pas. Ik ben geen ‘vlieg op de muur’, maar beweeg me rustig temidden van jullie gasten om zo goed mogelijk sfeer en momenten te kunnen vangen. Soms dichtbij, soms van afstand. Foto’s maken doe ik zo geruisloos en onopvallend mogelijk, en hoe dan ook: ik zal jullie nooit (echt, NOOIT) vragen iets ‘nog eens’ te doen of in de camera te lachen.

Jullie zijn van harte welkom in mijn studio in Enschede om voorbeeldalbums te bekijken en de dag door te spreken. Mochten jullie niet zo snel in de buurt van Enschede zijn, is het altijd mogelijk om een kennismakingsgesprek te hebben via Skype of Facetime. Weten jullie in ieder geval vast wie je voor je hebt.

Ook zo’n trouwreportage met betekenis?

Waar je geen moeite voor hoeft te doen, en die toch die unieke foto’s oplevert?  Check of we een match zijn en of ik beschikbaar ben op jullie trouwdag om al dit soort momenten op zijn mooist vast te leggen en wie weet maken we snel kennis.

Like what you see?
Deel deze pagina!