Naar beneden

Kids op je bruiloft?

Gepubliceerd op: 11 augustus 2015

Als je zelf (nog) geen kinderen hebt, is het overwegen of je de kids van familie en vrienden wel of niet uitnodigt op je bruiloft. Want, kinderen kunnen nu eenmaal een andere dynamiek met zich meebrengen.

Welke precies hangt natuurlijk af van hoeveel kinderen, in welke leeftijd en of het (b)engeltjes zijn.

Heb je al wel een gezin als je gaat trouwen, of favoriete neefjes of nichtjes, dan is het natuurlijk prachtig om het met de kinderen samen te vieren en ze een bijzondere rol te geven. Laat ze een speciale kinderakte tekenen, de ringen brengen, ‘hamertje-tik’ doen om het huwelijk te bevestigen, you name it, alles kan. Denk eens aan het kiezen van een babs en/of weddingplanner die hier ervaring mee heeft. Zij verzinnen vaak de leukste dingen voor de kinderen! En probeer zelf tussendoor nog een beetje aandacht te hebben voor elkaar 🙂

Hieronder vind je wat inspiratie voor een huwelijksdag met kinderen, al dan niet in een speciale rol. Hoe dan ook, het levert prachtig en uniek fotomateriaal op!

Kleine tip: als je de ouders ook wilt laten genieten van het feest, zorg dan voor voldoende te doen voor de kinderen (spelletjeskamer, springkussen, kleurboekjes, kleine fotocameraatjes), en huur desnoods iemand in die toezicht houdt.

Terug naar het overzicht

Like what you see?
Deel deze pagina!