Naar beneden

Een klassieke bruiloft die rockt

Gepubliceerd op: 8 mei 2017

Trouwen vanuit een boerderij in Twente die al jaren in de familie is en waar de bruid in haar jeugd vele fijne uren heeft doorgebracht: dat was de bijzondere start van deze bruiloft. Hoe mooi dat in de oude woonkamer zelfs nog een prachtige bruidskast stond, met uitzet zoals oma die gekregen had! Die uiteraard gewassen was, zo werd mij verzekerd 😉

Klassiek. Of toch niet?

Het begon dus allemaal met een klassiek tintje, en lange tijd bleef dat zo. Bruid in ‘echte’ trouwjurk met sluier, klassieke trouwauto als vervoer, de trouwlocatie was ‘Het wapen van Beckum’ met Engelse tuin, speeches tijdens het diner en een Engelse wals als openingsdans.
Het weer was geweldig voor de tijd van het jaar, maar de tikje frisse wind maakte dat het toch comfortabeler was om binnen bij het haardvuur te trouwen en niet in de tuin. Mocht de pret niet drukken, binnen voelde het heel warm en knus, en die fraaie tuin hebben we later voor een korte shoot en een champagneproost alsnog opgezocht. Het sabreren wilde niet helemaal lukken (en dat lag niet aan de kunsten van degene die sabreerde maar aan de fles) (althans dat werd beweerd ;-)), maar het leverde mooie gezichtuitdrukkingen op!

Maar toen!

De band waar de bruid deel van uit maakt, gaf op het avondfeest een aantal nummers ten gehore, en natuuuurlijk kom je er dan niet onder uit om als bandlid ook even het podium te betreden. Gevolg: een rockende bruid met elektrische gitaar, niks klassieks meer aan!

Oh, en check dat schattige kleine nichtje: om op te eten!

Terug naar het overzicht

Like what you see?
Deel deze pagina!