Naar beneden

Trouwreportage in Maastricht

Trouwen tijdens de jaarwisseling

10…9…8…7…

Wat doe je dan als trouwfotograaf als je gevraagd wordt te fotograferen tijdens de jaarwisseling? Moeilijk nee zeggen tegen een geweldig leuk bruidspaar dat gaat trouwen op een geweldige plek-met-uitzicht waar het eigenlijk al een beetje buitenland voelt in Zuid-Limburg. Inclusief vuurwerkshow vlak na de ceremonie om 12 uur!

Trouwen in Maastricht

Eerst borrelen en gasten ontvangen in hartje Maastricht, in het prachtige Kruisherenhotel. Strak design in een oud klooster, ik heb het minder gezien! De sfeer zat er meteen goed in. En nadat iedereen zich had omgekleed in galastijl, verplaatste het feest zich naar die mooie plek-met-uitzicht 10 minuten verderop: Chateau Neercanne.

Mergelgrot

Eerst uitgebreid dineren, vervolgens vlak voor 12 uur de ceremonie, verzorgd door Jelle Kuiper. Briljant! Even checken als er wel wat pit en humor in het praatje mag. Een geweldige sfeermaker en opmaat voor de vuurwerkshow die volgde. Het feest daarna spetterde er ook op los, met een dj en lichtshow in de naastgelegen mergelgrotten. Waar je, naast borrelen, ook prima namen in de muur kan krassen.

Like what you see?
Deel deze pagina!