Naar beneden

Trouwreportage in Münster

Stijlvol trouwen in Duitsland

Klassiek-modern trouwen in Münster

>> DEUTSCH<<  Terwijl de bruidegom zijn pak en smoking voor ’s avonds klaar hing in het hotel vlakbij Münster, werd de bruid thuis door haar ‘maids of honour’ in haar zijden Pronovias jurk geholpen. Met meteen al tranen van ontroering tot gevolg! Nederland was ook een beetje vertegenwoordigd: een boek over Maxima lag als ‘stijlbijbel’ op het nachtkastje van de bruid. De meest stijlvolle van de twee? Onbeslist 🙂

Ceremonie in de kerk

Prachtig moment in de kerk: de bruidegom zag zijn bruid pas voor het eerst in vol ornaat terwijl ze aan de arm van haar vader naar het altaar liep. Na de ceremonie volgden felicitaties en toast naast de kerk, alles met een vintage touch gestyled. VWbusje met bloemen versierd en de te leuke gepersonaliseerde blikjes prosecco met rietje maakten het toch al prettige sfeertje compleet.

DIY

Dat alles tot in de puntjes én op een heel persoonlijke manier verzorgd werd, bleek ook in de diner- en feestzaal. Zelfgemaakte koekjes, een sweet table, fotowand en gastenboek, tafel- en zaaldecoratie, geen moeite was gespaard voor een prachtig plaatje. Maar het bruidspaar en de gasten maakten dat plaatje compleet: van bulderlach tot tranen van ontroering, deze bruiloft had het allemaal. En dat bleef niet onopgemerkt door het trouwmagazine Braut und Brautigam!

Ook zo’n reportage?

Check of ik beschikbaar ben en kom langs in mijn studio in Enschede voor een kennismaking (of we skypen als je niet om de hoek woont). Kunnen jullie ervaren of we een match zijn!

Like what you see?
Deel deze pagina!