Naar beneden

Trouwreportage in Enschede

Waar dat ook op een vliegveld kan!

Voorbereidingen in Enschede

Waar de bruid zich voorbereidde op de prachtig verbouwde boerderij van haar ouders in Enschede, zocht de bruidegom het hogerop. Namelijk bij het pas geopende Van der Valk Hotel in Enschede, mooie plek met een nog mooier uitzicht over de hele streek.

Trouwen in een hangar

Op Vliegveld Twenthe in Enschede kan tegenwoordig ook getrouwd worden! Hier gebeurde dat in een fraai aangeklede oude hangar. Door het beroep van de bruidegom kreeg het geheel een extra bijzonder tintje: mooie pakken, en een erehaag bij het vertrek. Bijkomend voordeel: naast de deur heb je een fantastisch originele plek voor een shoot.

Sunset

En dan tref je het helemaal met een heerlijke zonsondergang tijdens de shoot! Daarna vanuit Enschede naar Oldenzaal, waar het heerlijke diner van Qua Koken (op ook al zo’n mooie industriële plek) klaar stond. Speeches tijdens het diner, en de zus van de bruidegom die zingt tijdens de first dance. Hoe persoonlijk kun je het hebben? Van die zus en haar man mocht ik eerder al hun trouwreportage in Arnhem maken. Bijzonder en fijn om weer in dit aangename gezelschap te mogen verkeren.

Ook zo’n reportage?

Check of ik beschikbaar ben en kom langs in mijn studio in Enschede voor een kennismaking (of we skypen als je niet om de hoek woont). Kunnen jullie ervaren of we een match zijn!

Like what you see?
Deel deze pagina!