Naar beneden

Top 10 Masters of Dutch wedding Photography

Gepubliceerd op: 20 mei 2015

Eind april werd de uitslag van de laatste kwartaalronde van de Master-awards bekend gemaakt, en daarmee de overall top tien van het jaar (de fotografen met de meeste awards). En guess what, ik zat erbij!
Wat was het gaaf om tussen collega-top 10 fotografen te staan die stuk voor stuk die plek verdienen!

En dat niet alleen: deze wedstrijd is geen eitje. Elke ronde wordt er gejureerd door drie juryleden die behoren tot de wereldtop van trouwfotografie. Als twee van de drie juryleden  een foto selecteren uit de inzendingen, dan krijgt deze een award. En dat zegt dus wel wat… Met 4 awards over het jaar kon ik mijn plek in de top tien van Nederland verzilveren. Behoorlijk trots!

Ondertussen had ik deze week ook nog masterclasses gevolgd bij de internationaal bekende topfotografen, gespecialiseerd in fotojournalistieke reportages, plus een conferentie over het thema, wat wil een trouwfotograaf nog meer 🙂 Lees hier over de top 10 van de Masters of Dutch Wedding Photography.

Dat was even bijkomen van alle opgedane indrukken, nieuwe kennis en inspiratie. Het is zo leuk om steeds weer bij te blijven leren in dit vak. Laat die bruiloften maar komen, ben d’r klaar voor!

Terug naar het overzicht

Like what you see?
Deel deze pagina!