Naar beneden

Informatie

Trouwalbums – tarief trouwreportage

Trouwalbum? Yes please!

Natuurlijk kun je ook een prachtig trouwalbum laten ontwerpen waarin je foto’s op de best mogelijk manier gepresenteerd worden. Bijvoorbeeld een linnen of leren  album met vlakliggende dikke bladen, of kies voor je eigen ‘koffietafelboek’. Check mijn beschikbaarheid en kom ze bekijken!

Reactie

“Het fotoalbum is binnen, en wat is het een plaatje! De kwaliteit is echt adembenemend goed.
De manier waarop de foto’s geplaatst zijn zorgt ervoor dat ze allemaal super goed tot hun recht komen. We zijn er echt enorm blij, tevreden en ontroerd door!
Dank voor het super werk dat je hebt geleverd. De verwachtingen waren (stiekem) best hoog, maar die heb je allemaal meer dan waar gemaakt! Echt enorm bedankt!” I&K

Couture | Book

Tarief trouwreportage

Het liefst leg ik zoveel mogelijk momenten van jullie dag vast, om het hele verhaal te kunnen laten zien. Van aankleden tot first dance. Om die reden beginnen mijn pakketten inclusief basisalbum vanaf 8 uur fotografie, en zijn uitbreidbaar met zoveel uren als nodig.

Pakket 1: €1775

+8 uur fotografie ‘iSistijl’.
Waarbij jullie niet je best hoeven te doen voor de mooie foto’s,
omdat ik mij 300% inzet om alle grappige, bijzondere, mooie, ontroerende momenten op zijn mooist vast te leggen.
En direct daarna aan de slag ga om ook in de nabewerking de kracht van deze foto’s extra te ondersteunen.
Voor een trouwreportage die niet alleen mooi is, maar die je ook vóelt.
+usb-stick met 400+ met zorg nabewerkte foto’s in hoge kwaliteit
+slideshow-preview
+ De foto’s komen het best tot zijn recht als je ze niet op je harde schijf laat staan, maar ook vakkundig worden afgedrukt.
Daarom hoort er bij elke reportage een basisalbum (40 pagina’s) met plek voor de mooiste foto’s, om nog vaak door te bladeren.
Het album komt in een in presentatiebox met de usb-stick erbij.

In mijn studio of bij een skypegesprek vertel ik je graag meer over de diverse pakketprijzen voor een trouwreportage van 8, 10, 12 uur (of precies zoveel nodig is natuurlijk) inclusief album. Check alvast of we een match zijn en maak vrijblijvend een afspraak!

Trouw je in het ‘laagseizoen’ (oktober t/m april, met uitzondering van december)? Dan zijn ook kortere trouwreportages mogelijk.

 

Like what you see?
Deel deze pagina!