Naar beneden

Informatie

Trouwalbums – tarief trouwreportage

Trouwalbum? Yes please!

Natuurlijk kun je ook een prachtig trouwalbum laten ontwerpen waarin je foto’s op de best mogelijk manier gepresenteerd worden. Bijvoorbeeld een linnen album met vlakliggende dikke bladen, of kies voor je eigen ‘koffietafelboek’ in de vorm van een Couture|Book. Check mijn beschikbaarheid en kom ze bekijken!

Reactie

“Het fotoalbum is binnen, en wat is het een plaatje! De kwaliteit is echt adembenemend goed.
De manier waarop de foto’s geplaatst zijn zorgt ervoor dat ze allemaal super goed tot hun recht komen. We zijn er echt enorm blij, tevreden en ontroerd door!
Dank voor het super werk dat je hebt geleverd. De verwachtingen waren (stiekem) best hoog, maar die heb je allemaal meer dan waar gemaakt! Echt enorm bedankt!” I&K

Couture | Book

Tarief trouwreportage

Het liefst leg ik zoveel mogelijk momenten van jullie dag vast, om het hele verhaal te kunnen laten zien. Van aankleden tot first dance.

Trouwreportages starten vanaf 6 uur fotografie, inclusief een usb-stick met 300+ bewerkte foto’s in hoge resolutie: €1395. Extra uren fotografie: €125 per uur.

Trouw je in het ‘laagseizoen’ (oktober t/m april, met uitzondering van december)? Dan zijn ook kleinere trouwreportages van bijvoorbeeld alleen de ceremonie en taart aansnijden mogelijk.

Exclusieve lay-flat trouwalbums starten vanaf €495.

In mijn studio of bij een skypegesprek vertel ik je graag meer over de pakketprijzen voor een trouwreportage inclusief album. Check alvast of we een match zijn en maak vrijblijvend een afspraak!

Like what you see?
Deel deze pagina!