Naar beneden

‘De tuin’ van Nederland

Verliefd…

Zo’n dag, dat zelfs de fotograaf een knuffel krijgt van de ouders van de bruid. Zo een. En dat de bruid na het zien van de preview zegt “❤❤❤ I might be a bit in love with you right now 😉” terwijl je zelf eigenlijk al een beetje verliefd op dit stel was, ja, dan weet je dat hier niet zozeer de regen spatte, maar de liefde. Wát een dag.

 …ook op Twente

Met mijn Limburgse roots, nu woonachtig in Twente, zou je denken, die is wel wat gewend qua mooie omgevingen. Ik kan je zeggen: Twente kan echt wedijveren met Limburg op dit punt. Voor reportages rijd ik regelmatig kriskras door Twente, en ik geniet serieus elke keer weer. Onder alle weersomstandigheden.

Sterren ‘eten’, én kijken in Twente

Ik snap dus wel dat dit bruidspaar ondanks de regen graag buiten wilde trouwen in de tuin van hotel-restaurant de Bloemenbeek in het prachtige De Lutte. Parapluutjes erbij, prima te doen. Levert ook bijzondere plaatjes op 🙂 Om na afloop te genieten van de met een Michelinster bekroonde keuken en later op de avond onder het transparante dak van de binnenplaats de sterren van de Twentse hemel te dansen.

Meer trouwen in Twente zien?

http://www.isiweddings.nl/trouwen-in-twente/

http://www.isiweddings.nl/real-weddings/trouwreportage_enschede/

Like what you see?
Deel deze pagina!