Naar beneden

Trouwen in Rotterdam

Dat vraagt om een nautisch tintje

Getting Ready

De bruid had in hun huis een kamer helemaal voor de gelegenheid ingericht. De bruidegom werd in huis huis van zijn ouders bijgestaan door de vaardige kappershand van zijn moeder. Tikje zenuwachtig was hij wel bij aankomst om zijn bruid op te halen 😉

Nautisch tintje

Na een shoot met een heiig Rotterdam in de achtergrond, kon er getrouwd gaan worden. Maar niet voordat er op een boot van het bedrijf waar de bruidegom werkt een kort tochtje werd gemaakt, waarbij bruid en bruidegom elkaar hun vows voorlazen. Het nautische thema was prachtig doorgevoerd in de DIY-details: corsages, dinerkaarten, taart, en let vooral ook op de backdrop tijdens de ceremonie: zelf gevouwen papieren bootjes!

Ceremonie in het Wereldmuseum

De boot kon aanmeren direct aan de kade voor het Wereldmuseum in Rotterdam. De gasten stonden al te wachten voor de ontvangst. Na een mooie ceremonie waar letterlijk aan ‘tying the knot’ gedaan werd, kon de ambiance van het Museum nog zorgen voor een fraaie achtergrond voor groepsfoto’s. Het balkon was daarna een fantastische plek om een boeket vanaf  te gooien!

Genomineerd voor de Bruidsfoto Award 2017!

Met een van de foto’s van deze mooie bruiloft ben ik genomineerd in de categorie ‘Family and friends” voor een Bruidsfoto Award 2017, yess!

Stem je mee voor de winnaars?

http://www.bffa.nl/

 

Like what you see?
Deel deze pagina!