Naar beneden

‘Married with children’

Oftewel: hoe leuk het is om alsnog te trouwen als je al kinderen hebt

Trouwen met kinderen

Het gebeurt steeds vaker: trouwen nadat er al kinderen zijn. Het geeft een héél speciaal extraatje aan een trouwdag, helemaal als de kinderen al groot genoeg zijn om het mee te beleven. Zoals hier: hoe geweldig is het om gewoon alsnog te trouwen na 25 jaar (!) samenzijn en dat te vieren met je kinderen en liefste familie en vrienden om je heen!

Dorset meets Hoeve de Haar

Feestjes geven, op mooie Twentse locaties en met het lekkerste eten, daar hebben ze wel kaas van gegeten bij Hoeve de Haar en Dorset. Bij restaurant Dorset in Borne werd in een prachtige modern-klassieke ruimte getrouwd onder leiding van presentator Frits Sissing die hier dit keer de huwelijksvoltrekking in goede banen dirigeerde.

Twentse achtertuin

Om vervolgens per bus met livemuziek -onderweg even stoppen voor een drankje in de buitenlucht- aan te komen bij hoeve de Haar met zijn fraaie ‘achtertuin’. Kids en haar lekker los, genieten geblazen! Tot en met het dans- en cocktailfeest onder de stretchtent tot in de kleine uurtjes.

Tip voor stellen die al getrouwd zijn: doe het gewoon nog een dunnetjes over na 5, 10, 12,5 jaar, 20 jaar! Kids erbij, feestje bouwen, ge-wel-dig kan ik uit eigen ervaring melden 🙂

Nog meer Trouwen in Twente zien?

http://www.isiweddings.nl/trouwen-in-hengelo-de-lutte-bloemenbeek/

Like what you see?
Deel deze pagina!