Naar beneden

Trouwen op Het Stift in Weerselo

Gepubliceerd op: 14 april 2017

De meeste Nederlandse trappenhuizen zijn niet de ideale plek voor het vastleggen van ‘trapmomentjes’ (oftwel de ‘first look’). Maar die in het zelfgebouwde huis van dit bruidspaar leek ervoor gemaakt.

Het huis was sowieso een fijne basis voor een heel relaxte trouwdag. En zoonlief was misschien nog wel de meest relaxte van allemaal. Zelf tijdens de doopceremonie, die in dezelfde dienst als het huwelijk plaatsvond,  bleef hij nieuwsgierig rondkijken en liet het verder allemaal over zich heenkomen. Letterlijk.

Authentieke trouwlocaties: Het Stift en Hazemeijer Hengelo

Het oude kerkje in Weerselo op Het Stift vormde het fraaie decor voor dit alles. Daarna door naar een stoer stukje Twents industrieel erfgoed, Hazemeijer Hengelo, met een heuse bierbrouwerij annex restaurant en feestlocatie. Ik had mij voorgenomen dit jaar niet meer bij elke bruiloft ook ‘ja’ te zeggen – tegen het lief aangeboden stukje taart. Maar dat is onmogelijk met de taart van Mrs. Brown uit Enschede… Prullenbak: maak kennis met mijn goede voornemen 😀

Het ‘stukje’ dat door familie werd opgevoerd (ik hóu me toch van stukjes!) belandde met stip in mijn persoonlijke top 5. Een fijnere start van het trouwseizoen had ik mij niet kunnen wensen.

Oh ja: de reportage bevat ook een DIY-tip. Men neme een boor, een kratje Grolsch, en een riem. Zie voor instructies foto nr 3.

Terug naar het overzicht

Like what you see?
Deel deze pagina!