Naar beneden

Lucky in love op vrijdag de 13e

Gepubliceerd op: 13 juni 2016

Als je trouwt op vrijdag de 13e, wat doe je dan? Dan kies je gewoon ‘Lucky in Love’ als thema voor je trouwdag!

Lucky in love

Logisch. Althans wel voor dit bruidspaar uit Utrecht met hun dochtertje, one happy little family, and it showed! Niemand heeft zich ook maar een seconde hoeven vervelen op dit echte vier-de-liefde-op-je-geluksdag-feest.

De foto’s laten het allemaal zien. Scrol snel door naar beneden als je niet kunt wachten ze te bekijken!

Kasteel Duurstede

Ceremonie, diner en feest vonden plaats in Kasteel Duurstede, voor de gelegenheid in zijn geheel beschikbaar voor het bruidspaar. Wat een superlocatie! Steeds weer iets nieuws te ontdekken en zowel binnen als buiten erg goed toeven.

Maar het weer deed wel goed zijn best om het gezelschap ook lekker buiten te laten toeven. Het is mogelijk in mei! Na de ceremonie met een serenade brengende bruidegom (!) reed/voer het gezelschap met dubbeldekker en pontje naar nabijgelegen lunchgelegenheid waar het minstens zo aangenaam was: Herberg de Zoelense Brug. Prachtige plek met lange tafels buiten. Op de terugweg naar het kasteel nog een proostmomentje aan de Lek, om vervolgens buiten verder te tafelen. De beide vaders entertainden enorm met hun speeches, i love it! In een van de torens werd ’s avonds de sfeer er lekker ingehouden door DJ, openingsdans en goochelaar. Topfeest!

Terug naar het overzicht

Like what you see?
Deel deze pagina!