Naar beneden

Workshop journalistieke trouwreportages

Workshop in e-bookvorm of  in de studio in Enschede

e-book journalistieke (trouw)reportages

Om mijn kennis en ervaring in de (trouw)fotografie te kunnen delen heb ik een e-book in pdf-vorm samengesteld over het maken van een journalistieke trouwreportages. Heb je ervaring met fotograferen en wil je je verdiepen in de journalistieke trouwfotografie, bestel dan het e-book “Work it!” met veel ‘how to’s’ én voorbeeldfoto’s met toelichting hoe het beeld tot stand kwam. Bestel in de webshop.

Workshop journalistieke (trouw)reportages

Een ‘echte’ workshop volgen kan ook. Heb je al enige ervaring in de fotografie en wil je graag je kennis en kunde in de fotografie gaan toepassen, of aanscherpen? En dan in het bijzonder voor de journalistieke, ongeposeerde momenten. Hoe ‘vang’ je die op zijn best? Met enige regelmaat geef ik een workshop Journalistieke (trouw)fotografie in mijn studio in Enschede. Data en info in de webshop, of volg mij op Facebook.

 

Reviews

“Er staan heel veel tips en trucs in, die normaal gesproken alleen bij workshops of seminars worden prijsgegeven”
“Helder, strak, professionele uitstraling! Goed omschreven met mooie beelden! Boordevol inspiratie!”
“Je hebt standpunten/composities laten zien waar ik nog nooit aan gedacht heb.”
Nu in dit e-book opgetekend, de belangrijkste tips uit workshops en inspirerende praktijkvoorbeelden.
Bestel het e-book in de webshop.

What’s in my bag?

De camerabody’s die ik gebruik zijn een Canon 5D mark IV en mark III, en een markII op de reservebank. Ik fotografeer met twee camera’s, een met een groothoek erop en een met een tele(zoom). Mijn favoriete groothoeklens met vast brandpunt is de Canon 24 mm f1.4 L, daarnaast gebruik ik de prachtige telezoomlens 70-200 f2.8 L IS II (wel een beetje zwaar, maar maakt zijn gewicht goed in beeldkwaliteit. Bovendien train ik tegelijkertijd mijn armspieren), de 85mm 1.8 van Canon plus de 50 en 35 mm f1.4 Art van Sigma. Verder gebruik ik een aantal Canon en Youngnuo flitsers met draadloze triggers voor off camera flash, krachtig genoeg om goed (bij) te kunnen verlichten bij bijvoorbeeld het avondfeest.

Meer weten? Bestel dan nu de pdf “What’s in my bag” waarin ik uitleg over hoe en waarom ik bovenstaande spullen – en meer- gebruik.

Like what you see?
Deel deze pagina!