Naar beneden

Wie iSi?

iSi = Indra Simons

A few of my favorite things

Bijzondere lichtval. Peep toe schoenen. Dans. Mijn man. Onze dochter. Ons huis. Een elegante jurk. Chocolade. Nog meer chocolade. Kopje koffie op bed. Een goed geschreven tekst. Versgebakken brood. Architectuur. Roombeek. De kracht van de eenvoud. Een foto die een verhaal vertelt. En die foto gemaakt hebben.

Awards en RTV oost

In 2015  behoorde ik tot de “Top tien van de Masters of Dutch Wedding Photography 2015”, daarnaast won in zowel nationaal als internationaal een leuk setje awards met mijn trouwfoto’s.

Naar aanleiding van die awards mocht ik al twee keer bij RTV Oost iets over trouwfotografie vertellen, check mijn YouTubekanaal en leer me vast een beetje kennen 🙂

 

Say yes

Oehhh trouwjurken… Sinds ik er zelf eentje aan mocht (hier te zien met mij erin, aan de arm van mijn vader op weg naar mijn aanstaande), ben ik ‘een sucker for wedding dresses’. Fijn dat ik een vak heb waarin ik er nog vele kan bewonderen!
Zien wat ik leuk vind? Check mijn pinterestpagina (spoiler: ik hou van trouwjurken met mouwen. En mooie merken als Jesus Peiro, Rosa Clara en Pronovias).

In mijn fototas:

Bevindt zich professionele Canon- en Sigma-apparatuur.

Voor de geïnteresseerden:
De camerabody’s die ik gebruik zijn een Canon 5D mark IV en mark III. Mijn favoriete groothoeklens met vast brandpunt is de Canon 24 mm f1.4 L, daarnaast gebruik ik de prachtige telezoomlens 70-200 f2.8 L IS II (wel een beetje zwaar, maar maakt zijn gewicht goed in beeldkwaliteit. Bovendien train ik tegelijkertijd mijn armspieren), een 85mm lichtsterke lens van Canon plus de 50 en 35 mm f1.4 Art van Sigma. Alles om zo mooi mogelijk het natuurlijk aanwezige licht te kunnen vangen. Verder een aantal Canon en Youngnuo flitsers met draadloze triggers voor off camera flash, krachtig genoeg om goed (bij) te kunnen verlichten (maar alleen daar waar echt nodig).

En uiteraard massa’s geheugenkaarten en batterijen to last me a day or two 🙂

Like what you see?
Deel deze pagina!